Till 16 cupcakes behövs:
120 g mörk choklad (70 % kakaohalt)*
150 g mjukt osaltat smör
160 g florsocker
1,5 tsk vaniljarom
Smält chokladen. Vispa smöret fluffigt. Tillsätt florsockret lite i taget under omvispning, tillsätt också vaniljaromen. Vispa blandningen ljust och fluffig. Tillsätt den smälta avsvalnade chokladen under omvispning, vispa frostingen slät.
* Tillägg 31.1.2012: Använd mörk choklad med mintsmak om du vill ha mintsmak på frostingen!
120 g mörk choklad (70 % kakaohalt)*
150 g mjukt osaltat smör
160 g florsocker
1,5 tsk vaniljarom
Smält chokladen. Vispa smöret fluffigt. Tillsätt florsockret lite i taget under omvispning, tillsätt också vaniljaromen. Vispa blandningen ljust och fluffig. Tillsätt den smälta avsvalnade chokladen under omvispning, vispa frostingen slät.
* Tillägg 31.1.2012: Använd mörk choklad med mintsmak om du vill ha mintsmak på frostingen!