1,5 dl farinsocker
1,5 dl grädde
100 g rumsvarmt smör
0,5 dl florsocker (kan säkert lämnas bort helt, om man vill ha en aningen mindre söt frosting)
200 g färskost
Koka farinsocker och grädde i 5 minuter. Låt kallna helt (man kan bra göra såsen en dag innan och förvara i kylskåp tills man gör frostingen). Vispa smör och florsocker slätt. Tillsätt kinuskisåsen och färskosten, vispa fluffigt.
100 g rumsvarmt smör
0,5 dl florsocker (kan säkert lämnas bort helt, om man vill ha en aningen mindre söt frosting)
200 g färskost
Koka farinsocker och grädde i 5 minuter. Låt kallna helt (man kan bra göra såsen en dag innan och förvara i kylskåp tills man gör frostingen). Vispa smör och florsocker slätt. Tillsätt kinuskisåsen och färskosten, vispa fluffigt.