
Det här behövs alltså till ca 30 st:
2 cups mjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
2,5 tsk pepparkakskrydda
½ cup farinsocker
1,5 cup socker
230 g osaltat smält svalnat smör
4 stora ägg
1 burk (ca 425 g) pumpapuré*
2 cups mjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
2,5 tsk pepparkakskrydda
½ cup farinsocker
1,5 cup socker
230 g osaltat smält svalnat smör
4 stora ägg
1 burk (ca 425 g) pumpapuré*
Värm ugnen till 180 grader. Blanda alla torra ingredienser. Vispa ägg, socker och smör. Tillsätt de torra ingredienserna och vispa till en slät smet. Tillsätt pumpapurén. Fördela smeten i pappersformar och grädda i varmluftsugn 180 grader i ca 25 minuter; byt plats mellan plåtarna efter halva tiden.
Cupcakesen är dekorerade med cream cheese frosting smaksatt med kanel i stället för citron, och de små prydnadspumporna är gjorda i modelling paste.

