![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAQGG2SPa-1qwkttANFWSSouVbzrJ7arLvI5ESsE1TAYW4Ot-5H2s0J7s055cmipE3x0TGeo9OD59iCVF6DxtrRiZQqVTKi___ei1PMptRHubyS1uHbbbTbx54Z-BfYbCQKQEyAIBwCE_6/s400/Foton20080519+009.jpg)
Så har jag igen provat ett recept ur A Piece of Cake: Chokladcupcakes med chokladfrosting. De här var också mycket goda, speciellt om man tycker om ganska stark chokladsmak. Smeten innehåller nämligen mörk choklad med 70 % kakaohalt, choklad som jag normalt inte äter så gärna, men i det här receptet passade den ändå ganska bra. En annan gång kanske jag provar på att byta ut den mörka chokladen mot mjölkchoklad, eller vitchoklad, eller dajm...:-).
Men varför är alla muffinsformar så tråkiga?