100 g mörk choklad
40 g vit baksirap
150 g sugarpaste
Smält chokladen, gärna över vattenbad. Blanda ner sirapen. Låt blandningen svalna till fingertemperatur. Knåda ihop chokladmassan med sugarpasten. Man kan använda massan genast, men jag gjorde min en dag i förväg, paketerade in den mycket väl i färskfolie och när jag skulle använda den nästa dag värmde jag den några sekunder i micron, och sen gick den bra att kavla med hjälp av lite matolja.
40 g vit baksirap
150 g sugarpaste
Smält chokladen, gärna över vattenbad. Blanda ner sirapen. Låt blandningen svalna till fingertemperatur. Knåda ihop chokladmassan med sugarpasten. Man kan använda massan genast, men jag gjorde min en dag i förväg, paketerade in den mycket väl i färskfolie och när jag skulle använda den nästa dag värmde jag den några sekunder i micron, och sen gick den bra att kavla med hjälp av lite matolja.