![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJqhxAXpWzZyiqgud-lPF69mVRUcdNfJap2qT0EODnW8PWWKqoff28wkCq6JFvD9cWSDbOkeNFW1ydM7Qs3auyO1Y1vMIwNzAc1gAprWzK-qmx5Bk2GsWzEsisVcb41z0b9XBFb6gRWJ0J/s320/IMG_5105_1.jpg)
300 g mjukt smör
300 g florsocker
45 g kakao
1 dl grädde
200 g mörk choklad
0,5 tsk vaniljpulver
Jag gjorde lite annorlunda än Linda och det funkade också bra: Vispa ihop smör, florsocker, kakao och vaniljpulver. Smält chokladen tillsammans med grädden, t.ex. i micron, och vispa ner i smör-florsockerblandningen. Vispa frostingen slät.
300 g florsocker
45 g kakao
1 dl grädde
200 g mörk choklad
0,5 tsk vaniljpulver
Jag gjorde lite annorlunda än Linda och det funkade också bra: Vispa ihop smör, florsocker, kakao och vaniljpulver. Smält chokladen tillsammans med grädden, t.ex. i micron, och vispa ner i smör-florsockerblandningen. Vispa frostingen slät.