![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiN0WUTBvekXOSiq9A_bNswnAOtm57yzCK-DEOnEjrKNVAHJOgP8pjwpr8EbJqmXDB5P5A0Z9Wm-cH61aRM5E_Zyn4hc5-Dgd-3SynsSpshFROosBZK75CiFfTRIvZgK1Z8yXBK1jDJ1VWd/s400/Foton20081019+013.jpg)
Det här behövs alltså till ca 30 st:
2 cups mjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
2,5 tsk pepparkakskrydda
½ cup farinsocker
1,5 cup socker
230 g osaltat smält svalnat smör
4 stora ägg
1 burk (ca 425 g) pumpapuré*
2 cups mjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
2,5 tsk pepparkakskrydda
½ cup farinsocker
1,5 cup socker
230 g osaltat smält svalnat smör
4 stora ägg
1 burk (ca 425 g) pumpapuré*
Värm ugnen till 180 grader. Blanda alla torra ingredienser. Vispa ägg, socker och smör. Tillsätt de torra ingredienserna och vispa till en slät smet. Tillsätt pumpapurén. Fördela smeten i pappersformar och grädda i varmluftsugn 180 grader i ca 25 minuter; byt plats mellan plåtarna efter halva tiden.
Cupcakesen är dekorerade med cream cheese frosting smaksatt med kanel i stället för citron, och de små prydnadspumporna är gjorda i modelling paste.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvZIU2X2wH0I5ANwwvQTHgSHDpaq-ajLKeLa9ihuRCxE1GdvRDbel1PkDlqLdLW9IRSoZRYLxZYPokzAaIqEOF_ooVsiGv2CshwAdC0_qsmK2gW9EfFVff-3Xw1s6scjjNqBuNUMdQaoel/s320/Foton20081019+022.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVCIvwB6EVniTfnq93VOkPap0ET0hSaDxmV6-esiDkUw6W5ivbLCBU_-Ve6ZJMreszoAGhNLrdqo4GnB4wy5jYguQLG1_ARr1nIamr_KrTQkCF8DUQoszU9XiJCRElJ5FWG9KD7Ja25b7n/s200/Foton20081017+005.jpg)