Monstertårtan
Mjuk chokladkaka II
Fazerinamousse (gjord på "traditionell" Fazerina, d.v.s. med apelsinmak)
Spacklad med smörkräm smaksatt med mörk (70 %) choklad
Täckt med marsipan
Dekorerad med marsipan och sockermassa (ögonen)
Mårrantårtan
Mjuk chokladkaka II
Chokladmousse gjord på mintchoklad
Päronbitar
Spacklad med smörkräm smaksatt med mörk (70 %) choklad
Täckt med marsipan
Dekorerad med marsipan och sockermassa
Isen och gräset kristyr
Mjuk chokladkaka II
Fazerinamousse (gjord på "traditionell" Fazerina, d.v.s. med apelsinmak)
Spacklad med smörkräm smaksatt med mörk (70 %) choklad
Täckt med marsipan
Dekorerad med marsipan och sockermassa (ögonen)
Mårrantårtan
Mjuk chokladkaka II
Chokladmousse gjord på mintchoklad
Päronbitar
Spacklad med smörkräm smaksatt med mörk (70 %) choklad
Täckt med marsipan
Dekorerad med marsipan och sockermassa
Isen och gräset kristyr