2 dl bulgarisk matlagningsyoghurt
2 dl creme fraiche
1,5 dl socker
2 tsk rivet limeskal
1 dl limesaft (4-5 lime)
4 gelatinblad (om man gör enbart moussetårta kan man ta något extra blad)
4 dl vispgrädde
Blanda yoghurt, creme fraiche och socker tills sockret smälter. Blanda ner limeskalet. Blötlägg gelatinbladen och smält den i den heta limesaften. Rör ner gelatinblandningen i yoghurtblandningen. Vispa grädden och vänd ner den.
2 dl creme fraiche
1,5 dl socker
2 tsk rivet limeskal
1 dl limesaft (4-5 lime)
4 gelatinblad (om man gör enbart moussetårta kan man ta något extra blad)
4 dl vispgrädde
Blanda yoghurt, creme fraiche och socker tills sockret smälter. Blanda ner limeskalet. Blötlägg gelatinbladen och smält den i den heta limesaften. Rör ner gelatinblandningen i yoghurtblandningen. Vispa grädden och vänd ner den.