![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5_-l8_BlVW9MMgtYOppKTPW9hyAvsGyl5QEPAoHv3Vf3ahK4prtFcDAli-bcrT-RSJdwrNil5_bDljwWB1f4i0VjXo8FS6ycMHaFUAXkVpANaUYKBtojVm-Nu4ixAVwJVXI6RhxbqwtI/s400/IMG_1968_1.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_5FDdgyud6rwvYoxXmgivLomoXheRRuO4U44cGD2HGqSrcTo1wQbcJBq3CZDfbD7avvGh2rCXPpXknt7poFaOeIyz5W7yNOpnILQt6xDrpgHkp-Xnjz_x_bU1v0you9F4mW41DH-IDrY/s320/IMG_1985_1.jpg)
½ cup Nutella
1 ägg
5 msk mjöl
½ cup hasselnötter (jag hade cashew- och valnötter)
Vispa ihop nutella och ägg. Blanda ner mjölet. Fördela smeten i formar och strö över de hackade nötterna. Grädda i mitten av ugnen i 180 grader i ca 20 minuter (för stora, och ca 12 minuter för små).
1 ägg
5 msk mjöl
½ cup hasselnötter (jag hade cashew- och valnötter)
Vispa ihop nutella och ägg. Blanda ner mjölet. Fördela smeten i formar och strö över de hackade nötterna. Grädda i mitten av ugnen i 180 grader i ca 20 minuter (för stora, och ca 12 minuter för små).