![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbiQH-tSvMIzOlHLghl2dFQU8gIVWBgRmxjAnaxYz8a5oAP9VOK6Ird4tbf_1oTxQHp8HPGlY_TWymhVnZstq2dWXvPtohQqF1aRCn-5PltZKL8hIonRgKMixlwlGEItE3ZrstNrEcWapL/s400/Foton20080725+027.jpg)
60 g saltfritt rumstempererat smör
3/4 cup socker
100 g mörk choklad
2 ägg
1 tsk pepparmintsarom
1/2 cup mjölk
1,5 cups mjöl
1 tsk bikarbonat
150 g Marianne Crush
3/4 cup socker
100 g mörk choklad
2 ägg
1 tsk pepparmintsarom
1/2 cup mjölk
1,5 cups mjöl
1 tsk bikarbonat
150 g Marianne Crush
Vispa smör och socker poröst. Blanda ner äggen ett i taget under omvispning. Smält chokladen och blanda ner den och pepparmintsaromen. Blanda mjöl och bikarbonat och blanda ner i omgångar omväxlande med mjölken. Blanda till sist ner Marinne Crush. Grädda i 175 grader i ca 20 minuter. Jag fick ut 16 cupcakes av detta recept.