Chokladsockerkaka smaksatt med mörk (70 %) apelsinchoklad
Apelsinmousse
Chokladmousse gjord på mörk choklad
Spacklad med vit marängsmörkräm smaksatt med mörk (70 %) apelsinchoklad
Täckt med kavlingsmarsipan
Dekorationerna gjorda i marsipan, sugarpaste* och kristyr
Apelsinmousse
Chokladmousse gjord på mörk choklad
Spacklad med vit marängsmörkräm smaksatt med mörk (70 %) apelsinchoklad
Täckt med kavlingsmarsipan
Dekorationerna gjorda i marsipan, sugarpaste* och kristyr
* För första gången provade jag köpt sugarpaste (Städter) och visst gick det jättebra att göra dekorationerna i den! Smaken var jag dock inte så förtjust så om jag skall täcka tårtor med sugarpaste kommer jag nog att (försöka) göra egen i fortsättningen också.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-0EHXNvXU1W93gtPhp-ixfSWL_cIl1cGROOlrH9SWOS5PyP3HguDVfCYhN31sqaiiwT68cxYIqrLiy2byeSfMn7HfD0fNJPy3dnyIGp0npwzhMVlL2G0bD-mAjaZB1vZbIR1FtfQ8Fij2/s320/Foton200812011+010.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguwt_I_k1pyaK7yMfHyCY-OEI3swRIPUm8d5fHvtWIRctDwmlIqeYaaPlSQnrcKhJdYfSZGcp_grXh2j3aZJBmbUit4UC93AnnXM7D2oBeA42hWpaaXbv7-cBNqUVLJIRQ3u315q9O4Egh/s320/Foton200812011+020.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgv2jFnJrQ4qC9yAIuFHloDEhmin28U4fsynMS-NU1MFlCbPNMgkx9ak1725489j4CgrDgxC4S_rRt1eAm4G0lpTygQzW_QKSe_FdFMH3GL07ulBf6z_OqJSY8EKK3bOYDCtrGKdJ8L5vd-/s320/Foton200812011+027.jpg)