![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpl_rLWsb_24JnFv5mMtOUD2HE_CFhKexote5xgTia58KHWMHlnW5NeZoHcP-Wn1b3nF3rG6CUfD9JmILoqLHQn-APJeYCDTDDYfWC4McZE7OSje3HVBM9HL26s6sDH8vRdOlU2OSPB17j/s400/Foton20081213+074.jpg)
Chokladsockerkaka (stora kakan) och ljus sockerkaka (lilla kakan)
Hallonkvarg (gjord som hallonmousse, men färskosten utbytt mot 200 g vaniljkvarg)
Chokladmousse gjord på mjölkchoklad
Spacklad med vit marängsmörkräm
Stora kakan täckt med kavlingsmarsipan som jag färgat vitare, igloon täckt med sugarpaste
Dekorationerna gjorda i marsipan, modelling paste och sugarpaste
Snöhögarna runt igloon och dekorationskanten kristyr
"Vattnet" är pyntgelé (Dr Oetker, finns att köpa i större matbutiker)
Hallonkvarg (gjord som hallonmousse, men färskosten utbytt mot 200 g vaniljkvarg)
Chokladmousse gjord på mjölkchoklad
Spacklad med vit marängsmörkräm
Stora kakan täckt med kavlingsmarsipan som jag färgat vitare, igloon täckt med sugarpaste
Dekorationerna gjorda i marsipan, modelling paste och sugarpaste
Snöhögarna runt igloon och dekorationskanten kristyr
"Vattnet" är pyntgelé (Dr Oetker, finns att köpa i större matbutiker)