![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHTPDIUx7V7VjQds35hLG9LKe9cGdIpwO4hgMCPSzDz8y-645p17dxrdUorvK4cdfDQMJQHplyUjDW2P-OSGAcIZAMuVOJwPI6u0yi5yo8fiIrZ3h7-SdaUHOdVSBF3r-ShyZ-HqhPxY4/s400/Foton20090410+083.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglwQGhQSX27zNd-7W-MkRIBdn0dP0yrME_00STIRcTAil9UQxU2J87vJTapgTL5FgIw5A-tsmrTDvZtUc_l6mB9qd92MIHbZ8nI-Moc7c3CfqpD4p9yKwPBnmi1F5W4s-c5zMyvHa6Fv0/s400/Foton20090410+066.jpg)
Ljus sockerkaka
Hallonmousse
Lemon curd-mousse
Spacklad med smörkräm smaksatt med vanilj
Täckt med marsipan
Dekorationerna gjorda i sugarpaste och marsipan
Gräset kristyr
Hallonmousse
Lemon curd-mousse
Spacklad med smörkräm smaksatt med vanilj
Täckt med marsipan
Dekorationerna gjorda i sugarpaste och marsipan
Gräset kristyr
I samma sammanhang behövdes också en minitårta och det blev en mjuk chokladkaka II fylld med hallonmousse, spacklad med smörkräm smaksatt med vanilj, täckt med marsipan och dekorerad med blommor i sugarpaste och köpta guldpärlor.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQ02x4HdlW9ZARMDp5ZJH9HfYdIGxfsb76WzwGb52-CjcBAIBOEvlj22wNv0NzyZDFiS4vxk467QBaE1LV2q0ppnp9hwNQzStiQUxD1Fms4-OOrNIRYoyqB6F8bJQ1pLp2fCoExdsjqEE/s320/Foton20090410+087.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2JiVhg-7N9JzXzLTglKuctdPPInxRV_xK9mHxqBvLY0vhxKU9CAWP8ER8mEgkbn6Tlj5-yAG_ffqvpm63J2YHpcG7lqdnlB9a4TZsnz4nq58N63bRHeIyt5x6OUPARyNUNKACG-zQCt8/s320/Foton20090410+088.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIe7NNzrjoALuFGirG6Ee4m4e6glLdpeUw-VU4p2oJnVhz9t5m1zlyMae8HkbzXuyPdcKLpvzXiHnBC9ohK5ganLRBmZbS1aMffKrqZhCScdscsRVi4PwoXoV7KHgDLzyqSub3YUGxZF4/s320/Foton20090410+099.jpg)